Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Així és el complex educatiu de ChesteL-EMV

Cheste rebrà 350.000 euros per a l’FP de la gigafactoria Volkswagen

Buñol rebrà l’any que ve quasi mig milió d’euros per al seu centre d’especialitats, i s’invertirà en la connexió a l’EPSAR de Cheste, Chiva i Godelleta

Una de les inversions que criden l’atenció en els nous pressupostos de la Generalitat per a 2024 és la “ubicació provisional del Centre Integrat de Formació Professional del Parc Sagunt a Cheste”. La formació dels futurs tècnics de la factoria Volkswagen es produirà al municipi de la Foia, tal com va avançar este diari, i a això es destinen 350.000 euros l’any que ve, a fi de condicionar les instal·lacions del complex educatiu de Cheste i que puga acollir els cicles formatius de la Campus Battery, el programa educatiu de Volkswagen.

A més, Buñol rebrà 3,5 milions d’euros per al seu centre d’especialitats, que, encara que no serà un hospital, com es reclamava, augmentarà els seus serveis i instal·lacions. A més, l’any que ve rebrà 420.000 euros, i, en 2025, 2,1 milions.

A més, es finançarà una part de la connexió a la xarxa metropolitana d’aigua de Cheste, Chiva i Godelleta, tal com estava previst, amb 10.000 euros l’any que ve i 174.000 en 2025.

A Camporrobles s’invertiran 1,8 milions per a la renovació i el proveïment d’aigua potable del depòsit de Bicuerca, encara que també s’espera que l’any que ve només es destinen 10.000 euros a la redacció del projecte, la mateixa quantitat que per a la canalització del barranc de les urbanitzacions a Godelleta, per a la qual cosa es preveuen 1,2 milions a llarg termini.

En la Comunitat de Regants d’Aigües de Cheste i Chiva i el condicionament de la galeria del brollador de la Mina s’espera invertir 1,3 milions, però només en seran 100.000 l’any que ve.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.