Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Màxima emoció en les semifinals

Màxima emoció en les semifinals

Puchol II remonta davant Pere Roc una partida molt complicada (60-50) en l'Escala i Corda de la Lliga Bankia

No se li pot demanar més a estes semifinals de la Lliga Bankia en l'especialitat d'Escala i Corda. El dissabte, a Pedreguer, enorme partida, jugada de poder a poder, en la que la formació de De la Vega, Félix i Nacho es va imposar a la de Francés, Pere i Tomás per 60 a 50. Tots es van agradar i van divertir a uns aficionats que van eixir plens de la millor pilota valenciana. I tot fa pensar que en la partida de volta, prevista per al diumenge 31 de març a Bellreguard assistirem a una altra demostració de joc. De la Vega i Francés arriben en el millor estat de forma.

En la semifinal disputada ahir en el trinquet «Eusebio» de Sueca l'afició va contemplar una remuntada. L'equip de Pere Roc, Santi i Monrabal va prendre la iniciativa i va mantindre sempre una davantera de dos i fins a tres jocs però en la recta final van paréixer espantar-se davant de la possibilitat de véncer els grans favorits del torneig, Puchol II, Raúl i Bueno i amb més erros dels deguts acabaren perdent per 60 a 50. La partida de volta es jugarà el divendres dia 29 a partir de les 18,30 hores, en directe per À Punt. Vilamarxant és un trinquet on Pere Roc rendix al màxim nivell. No està dita l'última paraula. A més, i donada la igualtat de les eliminatòries, cal recordar que en el cas que els perdedors d'este cap de setmana venceren per 60 a 50 en la volta, es jugaria una pròrroga d'un màxim de tres jocs. La final de la Lliga es reserva per al diumenge dia 7 d'abril a Pelayo.

D'altra banda, en l'especialitat de Raspall, el panorama pareix més aclarit a favor dels trios de Moltó, Josep i Lorja i de Sergio, Sevi i Ricardet que van véncer en l'anada de les semifinals per 30 a 10 abans les formacions captaneadas per Marrahí i Montaner respectivament. Les semifinals de volta es jugaran a Bellreguard i Xeracomentres que la final absoluta serà en el Trinquet El Zurdo de Bellreguard el 14 d'abril.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.