Hui, i si ningú ho remeia, s´aprovarà en Les Corts un projecte legal profundament antiliberal i altament lesiu per a la societat. Un intent meditat de subvertir els valors i la identitat col·lectiva de la immensa majoria dels valencians, substituint-la per algo fora de lloc.

A través d´una agenda pròpiament i profundament totalitària, l´esquerra que ens governa, ens mostra el seu autèntic projecte social, sent fidel als seus principis explicitats des de fa ja alguns anys a Espanya. La seua pretensió no és una altra que acabar amb la família i modelar les consciències dels més jóvens des d´edats molt tempranes, acompanyarlos del bressol a la tomba, convertint al Consell en el referent exclusiu de la veritat. Una veritat transformada en llei.

Són plenament conscients de la vulnerabilitat de l´individue una vegada se li ha desposseït dels seus vincles més íntims. Majorment a través de la falsa promesa d'una sexualitat viscuda i sentida com un nou dret desposseït de qualsevol responsabilitat reproductiva, sense donar-se compte -o sí- que estan sembrant un tenebrós camí a la submissió més absoluta.

Els mantras que li servixen de base a la llei trans son vells coneguts: la destrucció de la dictadura binària de la sexualitat, el arrumbament del patriarcat, l´elecció de la identitat sexual per damunt de la realitat corporal, sense importar si ambdós no són coincidents, despatologitzant conductes i diagnósi. Però siguem seriosos, ací no s´està faltant al respecte a la identitat sexual de ningú. El que es vol imposar és un projecte en contra dels principis majoritaris de la societat pretenen el seu assalt irrompent en llars, famílies i col·legis, rosegant al mateix temps els principis que dignifiquen les persones.

Per que cal admetre la ingerència dels poders públics en la privacitat dels nostres menors, forjant la seua consciència moral a partir d'una genitalidad convertida en ariet educatiu? Qui hi ha de negar als pares el dret de triar el millor per als seus fills, majorment quan no han completat la seua maduresa intel-lectual i estem parlant de teràpies que poden arribar a ser irreversibles? I d´educar als nostres fills d'acord amb els valors i creences que professem? O és que consentirem, com denunciava la presidenta del Col·legi Americà de Pediatres, un abús infantil institucionalitzat a partir del suport públic i inconscient de la transsexualitat en els xiquets?

El poder pretén assaltar la nostra societat, irrompre en la nostra privacitat, desfer els nostres valors i corrompre les nostres consciències. Una imposició del seu projecte que no pot afavorir-se ni amb la tebiesa ni amb la renúncia als nostres principis.