Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’alumna Alba Ruiz guanya el concurs de relat de Coca-Cola de la C. Valenciana

Els estudiants Álex González i Miguel Guardiola han quedat en segona i tercera posició autonòmica, respectivament

L’alumna Alba Ruiz Sánchez, del Col·legi María Auxiliadora-Salesianas d’Alacant ha obtingut el reconeixement al millor escrit de la Comunitat Valenciana de la 61a edició del concurs de relat curt de Coca-Cola, mentre que Álex González, de l’IES Gilabert de Centelles de Castelló, ha sigut el guanyador provincial de Castelló i Miguel Guardiola, del Col·legi San José de Calasanz, ha sigut el guanyador en les comarques de València.

En esta edició, 704 estudiants de 2n d’ESO han participat en la C.Valenciana en les proves escrites celebrades els dies 10, 11 i 12 de març en tota Espanya i de manera digital.

Enguany el concurs ha ampliat a cinc els participants per cada classe, el que ha convertit esta edició en la més diversa i inclusiva, amb la participació de 12.623 joves que han acceptat el repte de Coca-Cola i s’han enfrontat a la pàgina en blanc, sense limitació d’estil i amb l’opció d’elaborar el seu relat en espanyol, basc, català, gallec i balear. L’objectiu de Coca-cola és que els textos siguen el reflex més fidel de les històries, inquietuds i talent dels joves.

Els guanyadors autonòmics gaudiran a final de juny d’un programa d’Immersió Creativa i també hi haurà una gala en la qual es coneixeran els noms dels guanyadors nacionals.

Compartir el artículo

stats