Síguenos en redes sociales:

Jornada Levante-EMV

Kim Faura: 'El desavantatge de l'educació digital seria no fer-la o fer-la mal'

El director general de Telefónica en la C. Valenciana afirma que la digitalització "democratitza una educació de qualitat"

This browser does not support the video element.

Kim Faura, en la jornada sobre educación digital de Levante-EMV

Kim Faura, director general de Telefónica en la C. Valenciana, Catalunya, Balears i Múrcia ha sigut el responsable d'obrir la jornada 'Oportunitats en el món digital', organitzada per Levante-EMV amb el patrocini de Telefónica, que se celebra este matí a la Fundación Bancaja de València.

Per a Faura, l'educació digital té nombrosos beneficis, com 'la democratització a l'accés al coneixement de qualitat, la flexibilitat, la personalització de l'aprenentatge, que els consumidors poden ser creadors de coneixement i intercanviar-lo en foros, i que es pot oferir a l'alumnat una educació més personalitzada'. El desavantatge, ha avisat, seria "no fer-ho o fer-ho mal".

El director general en la C. Valenciana ha explicat que la majoria dels treballadors actuals hauran de continuar formant-se i que el 65% de l´alumnat treballarà en oficis que actualment no existixen.

En este camí cap a la digitalització, Telefònica oferix a alumnat, professorat, institucions i empreses diferents ofertes de formació en plataformes com Scolartic i Miríadax, i el programa 'Profuturo' de la Fundación Telefónica, destinat a educar digitalment xiquets i xiquetes d´Àfrica, Àsia i Latinoamèrica.

Segons Faura, "ens costa vore la velocitat i el creixement exponencial' de la quarta revolució, que serà, com ha apuntat, "més disruptiva que les anteriors". A més, ha avisat que "cap sector es lliurarà" d'estos canvis i que s'hauria d'aprofitar que, en esta ocasió, Espanya és un dels països que poden encapçalar la revolució, ja que el desenvolupament de la fibra òptica és major que els països europeus veïns.

Pulsa para ver más contenido para ti