Síguenos en redes sociales:

Xelo Tomás, nova presidenta del Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria

Carmen Feltrer serà la vicepresidenta i l'objectiu es "vertebrar el territori des de la riquesa cultural i patrimonial"

Xelo Tomás, nova presidenta del Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria

L'Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria, IDECO, inicia una nova etapa amb la renovació de la seua junta directiva. Un nou equip format per: Xelo Tomás (presidenta), Carmen Feltrer (vicepresidenta), Amparo Castillo (secretaria), Carles Asensi (vicesecretari), Pascual Esteve (tresorer), i Alexandre Navarro, Carme Cardona, Imma Riera, Carme Ripoll i Joan Vicent Candel (vocals).

La nova directiva pren el relleu amb la voluntat de donar continuïtat als projectes que ja es van iniciar en l’anterior legislatura i iniciar-ne de nous. Així l'IDECO continuarà fent comarca, mitjançant el desenvolupament d'activitats, des de les mirades de la història, el medi ambient i l'educació; però també des d’un vessant de preservació del patrimoni, el foment del turisme, la igualtat i la sostenibilitat.

La comarca del Camp de Túria, la nostra comarca, necessita ser coneguda i reconeguda; per això, engegarem noves iniciatives que fan valdre el nostre patrimoni com a font de riquesa en un territori sostenible; iniciatives que donen a conéixer els nostres pobles, els nostres costums i la nostra història.

Poble a poble, anirem vertebrant el territori des de la visibilització de la riquesa cultural i patrimonial que posseïm, de què fem i què som. Un objectiu ambiciós al mateix temps que encoratjador. Una tasca en la qual l'IDECO anima a participar la gent que viu al Camp de Túria. Perquè la comarca som totes i tots, i entre totes i tots, l'hem de descobrir, estimar i fer valdre. 

Pulsa para ver más contenido para ti