Síguenos en redes sociales:

El públic torna al trinquet en l’estrena del Trofeu Mestres

El públic torna al trinquet en l’estrena del Trofeu Mestres

Després de més d’un mes sense públic als trinquets, el XIV Trofeu Mestres – Ciutat de València d’escala i corda serà la competició que torne a acollir als aficionats. Un màxim de 150 persones podran seguir en viu la primera semifinal que es disputa, hui a les 18.00 hores, en el trinquet de Pelayo entre els equips de Puchol II, Javi i Santi contra Giner, Jesús i Pere. Cal recordar que la Conselleria de Sanitat va prohibir, el passat 6 de novembre, l’assistència de públic a esdeveniments esportius com a mesura per a combatre l’expansió de la Covid-19.

El Trofeu Mestres reuneix cada mes de desembre als millors jugadors de la temporada, i si hi ha un que ha destacat, és Puchol II. Campió de la Lliga i, recentment, de l’Individual, el de Vinalesa també va ser finalista de la Copa i va sumar el Trofeu de la Pobla de Vallbona al seu palmarés. Juntament amb Puchol II formaran Javi i Santi, dos mitgers amb una trajectòria destacada. El de Massalfassar va ser finalista de la Lliga i Santi va ser el mitger que més lluny va arribar al mà a mà.

A l’altre costat estarà la figura de l’estiu i revolució de la temporada, Giner. Als seus 22 anys, el rest va ser semifinalista de la Copa, i campió del Generalitat Valenciana i del Diputació d’Alacant. El de Murla va alçar este últim trofeu amb un dels seus companys hui, Jesús, el qual també va conquerir el Diputació de Castelló. Tanmateix, Pere va destacar a la Copa, en arribar a semifinals.

Els millors del raspall

El II Trofeu Mestres de raspall ja coneix als equips que lluitaran pel títol. Marrahí, Brisca i Ricardet obriran foc davant Ian, Seve i Lorja el pròxim dissabte a Piles. La segona semifinal tindrà lloc a Bellreguard, el pròxim dijous 17 de desembre. Moltó, Canari i Roberto es mesuraran amb Vicent, Tonet IV i Néstor.

La final se celebrarà en Pelayo, el 19 de novembre, juntament amb la d’escala i corda. Primer serà el torn de revelar als campions del II Trofeu Mestres de raspall, i a continuació es disputaran el títol en la modalitat per dalt de la corda.

Pulsa para ver más contenido para ti