Síguenos en redes sociales:

El «Corte Inglés de Galotxa» va a més

El torneig millora cada any amb la presència de nous jugadors amb molt de potencial

Durant les pròximes setmanes, la Federació de Pilota Valenciana tancarà les categories de competició i els calendaris del qual serà l’edició número 46 de l’Autonòmic de Galotxa Trofeu El Corte Inglés. Com és habitual en els últims anys, en aquesta màxima categoria competeixen un total de 8 equips, com són: Electrofassar Massalfassar A, Fontaneria Miguel Bueno Meliana A, Ajuntament de Beniparrell, Lanzadera Montserrat A, Ovocity Marquesat A, Mobles Guillem Faura A, Immobiliària Palanca Foios A i Kiwa Quart de les Valls A. Tots els clubs que participen en primera categoria compten amb un patrocinador i a més amb un equip juvenil, ja que aquesta modalitat sempre ha apostat pel futur sent obligatori tindre aquest equip per a poder competir en la màxima categoria de la competició.

A més, la majoria de les formacions s’han reforçat, inscrivint nous jugadors en els seus equips, que els ajudaran a tindre més potencial, a la mateixa vegada que també fan un salt de qualitat a la competició, que segur enguany serà més bonica i emocionant. De moment no hi ha una data exacta per a començar a competir, ja que actualment la situació soci-sanitària de la Covid-19 està en un moment molt delicada, per la qual cosa caldrà esperar unes setmanes per a tindre més informació sobre la situació i les restriccions del moment.

Tots els clubs que disputen en aquesta primera categoria saben el que és guanyar El Corte Inglés en el màxim nivell, a excepció de l’equip de Meliana, que és l’únic club dels quals participen en aquesta edició que no ha guanyat en primera categoria mai. En els últims anys els clubs que han guanyat en el màxim nivell han sigut Faura en 2020, Alfarp en 2019 i Quart de les Valls que van guanyar tres vegades consecutives en 2018, 2017 i 2016. Montserrat, que ha guanyat el trofeu Edicom en els últims anys, tractarà de guanyar el Corte Inglés amb la seua formació de gala formada per Besó, Javier, Carlos i Año.

Pulsa para ver más contenido para ti