Amb les quatre places de semifinals ja adjudicades, la Lliga Bankia de raspall està concretant en el tram final de la fase regular en quin ordre accedirà cada equip a la pròxima ronda. Ahir va començar la penúltima jornada al trinquet de Xeraco amb una sessió doble que va demostrar, principalment, que l’equip encapçalat per Marrahí continua millorant i fent-se més fort. Els seus rivals en les semifinals poden començar a preocupar-se.

Marrahí, Lorja i Murcianet es van imposar a Vercher, Canari i Ricardet pel resultat de 30-20. El desenllaç és bo per als dos trios si la premissa és evitar en les semifinals als millors fins a la data, Vicent, Tonet IV i José. I és que els vencedors s’han situat tercers en la taula mentre que els derrotats quasi s’han assegurat la segona posició en arribar al joc 20, que atorga 1 punt.

L’equip de Marrahí va tindre en el rest de Castelló al gran protagonista i artífex de la victòria, però amb els seus joves acompanyants aprofitant a la perfecció el treball fet des de darrere. L’eficàcia de Lorja i Murcianet va ser molta i millor va resultar el repartiment de la feina. Esta és la gran virtut de l’equip i on més està creixent, en la solidaritat per a jugar cadascun la pilota que pot aprofitar millor segons les seues característiques.

Vercher, Canari i Ricardet van començar gelats, la qual cosa va situar el marcador en 20-5 en contra. Una vegada van entrar en partida sí que van ser l’equip dur i complicat que està destacant pel domini del joc del dau i la capacitat defensiva al rest.

També ahir van jugar a Xeraco els dos equips que tanquen la classificació. Moltó, Roberto i Raúl es van imposar a Pablo, Brisca i Marc per 30-5. La partida es va trencar amb 10-5 en un joc renyit que perfectament podria haver suposat la igualada a 10. Però va sumar Moltó (15-5), que a partir d’eixe moment va tindre la iniciativa. Això sí, el trio de Pablo va fer mèrits per a acabar amb un tanteig prou més ajustat.

La jornada conclourà demà a Ontinyent on Vicent, Tonet IV i José defensaran la condició d’invictes davant Ian, Seve i Néstor, que ara són quarts, però poden recuperar la tercera posició.

En la Lliga d’escala i corda, hui comença la darrera jornada amb dues partides programades a Murla. Encara que les decisives, les que atorgaran les tres places que queden vacants en semifinals, es disputaran demà a Pelayo.