Síguenos en redes sociales:

Montserrat i Moixent dominen l’Autonòmic de galotxa El Corte Inglés

Els dos descansen aquest cap de setmana en una posició privilegiada a 1ª de carrer i trinquet respectivament. A la segona posició es situen Ovocity Marquesat A i Traverauto Riba-roja

Montserrat i Moixent dominen l’Autonòmic de galotxa El Corte Inglés

Lanzadera Montserrat s’ha consolidat al capdavant de Primera de l’Autonòmic de galotxa en carrer - Trofeu El Corte Inglés després de la quarta jornada. Els montserraters aprofitaren el descans del seu principal perseguidor, Marquesat A, per a guanyar a Marquesat B i ampliar diferències. Per la seua part, Kiwa Quart de les Valls torna a somriure després d’un inici prou discret.

D’aquesta manera, Montserrat tancarà la primera volta de la lliga com a líder. Els de la Ribera Alta s’imposaren per 55-70 a Alfarp davant Ovocity Marquesat B i apleguen als 11 punts abans que el calendari els faça descansar el pròxim cap de setmana. A la segona posició es situa Ovocity Marquesat A, amb 5 punts, pels 4 de l’equip B.

A Quart de les Valls, els locals per fi esborraren el zero del seu compte amb un contundent triomf davant el veí, Mobles Guillén Faura (70-10). El vigent campió, que disposà novament de Jesús Saiz, avança als faurers a la taula, que es queden amb 1 punt.

La cinquena jornada, última de la primera volta, ofereix les dos partides per a dissabte. Faura i Marquesat B jugaran a partir de les 16:00, mentre que Marquesat A i Quart de les Valls ho faran a partir de les 17:00.

Els jugadors de Moixent van primers en trinquet. | FEDPIVAL

Moixent, líder en trinquet

Pel que fa a la modalitat de trinquet, s’ha completat la primera volta a la màxima categoria amb un equip invicte. Moixent va resoldre amb triomf la visita a Vilamarxant davant Riba-roja i suma quatre de quatre. Per la seua part, Algímia es situa tercer després de deixar amb la mel als llavis a Torrent.

Les dos partides de la cinquena jornada van resultar d’allò més igualades. La de Traverauto Riba-roja i Les Alcusses Moixent s’esperava que ho fóra, ja que els dos primers de la taula -i els finalistes de l’any passat- s’havien mostrat com els equips més forts de la competició. El 55-70 final consolida als moixentins com a líders, amb 11 punts, mentre que als riba-rogers els queda el consol del puntet obtingut, que els fa sumar 8 i mantindre a tir als de la Costera.

A Algímia d’Alfara, els locals i Trinquet de Torrent A apuraren el marcador tot el que es podia. El triomf va correspondre als algimians per 70-65, resultat que els fa totalitzar 5 punts i situar-se tercers. Els torrentins en sumen 3 i igualen a la Pobla de Vallbona, que va descansar.

La segona volta s’iniciarà amb vacances per al líder. Riba-roja visitarà Algímia dissabte a les 17:00 hores en un duel que pot acostar als del Camp de Túria a la primera posició o als del Camp de Morvedre a la segona. A Torrent, els locals rebran la visita de Caixa Popular la Pobla de Vallbona aquest mateix divendres a partir de les 20:30.

Pulsa para ver más contenido para ti