El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, es reunirà dilluns que ve 2 de novembre amb els responsables de la Conselleria de Sanitat Universal per a tractar les diferents possibilitats i alternatives per a la cultura festiva de la ciutat. 

"Des de l'Ajuntament de València sempre hem explicat que treballem amb una gran quantitat de plans i alternatives diferents per a la celebració de les diferents festes en el 2021 i aquestes sempre estan supeditades al que determinen les autoritats sanitàries a cada moment. No podem saber quina serà la situació d'ací a uns mesos i, per això, les possibilitats són àmplies i diverses i preveuen tots els escenaris", ha explicat Galiana.

"Considerem molt important la dinamització del col·lectiu de la festa, que ha de complir sempre les restriccions sanitàries que hi haja a cada moment. Hem de conjuminar la salut, que és l'element fonamental per a l'Ajuntament, amb la possibilitat de dinamitzar el sector faller i tota l'economia que hi ha darrere: sector pirotècnic, indumentarista, florista, d'artistes i tallers fallers... Són moltes famílies les que viuen i treballen per a la cultura festiva", va dir Galiana.

Així, el delegat de Cultura Festiva, ha detallat que, quan se celebre aquesta reunió, podrà detallar qüestions més concretes de cultura festiva, ja que "les restriccions i la determinació de què es pot portar a terme i què no, així com les previsions d'evolució de la Covid-19, no li correspon a l'Ajuntament".