Els oficis tradicionals sobreviuran per sempre en la llista de carrers de Dénia. L’Ajuntament ha rebut una subvenció de 165.340 euros de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (Ivace) per a asfaltar els carrers del polígon industrial de Madrigueres i posar-los nom. L’asfaltat es durà a terme en els vials 1 i 2 d’entrada al polígon, en una part del camí de la Bota i en els trams més danyats del camí de la Plana.

I també es col·locaran plaques amb el nom de tots els carrers. Els vials de la zona industrial no tenen nom i allò és una espècie de laberint en el qual és difícil orientar-se. El Ple de Dénia ja va aprovar, el 28 d’abril de 2005, batejar aquests carrers amb noms d’oficis tradicionals. Els rètols seran un homenatge a treballs com els de llander, corretger, pedrapiquer, cadirer, coeter, terrisser, ferrer, forner, pintor o enquadernador. El carrer principal d’accés al polígon portarà el nom d’avinguda dels Jogueters; es rememora així la gran importància que la indústria del joguet va tindre a Dénia.

Això sí, es mantindran les denominacions tradicionals del camí de la Bota, camí de la Plana, camí de Xàbia i de Gata a Xàbia, camí del Saladar i camí de Pego a Dénia.