Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un dels detinguts per l’agressió sexual a una dona

Cinc detinguts per l’agressió sexual a una dona en un descampat entre Mislata i Xirivella

La Policia deté també la parella d’un dels presumptes agressors per amenaçar la víctima perquè no ho denunciara

La Policia Nacional ha detingut cinc homes com a presumptes autors de l’agressió sexual a una dona el passat dia 3 en un descampat entre les localitats de Mislata i Xirivella (València), segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat. Els agents també han arrestat una dona, parella d’un d’ells, per amenaces greus a la víctima perquè no ho denunciara. Aquest delicte s’atribueix igualment a la resta de detinguts.

Els fets van tindre lloc el passat 3 de gener, en un descampat entre les localitats de Mislata i Xirivella, quan una dona, que vivia en un assentament de la zona, va ser agredida sexualment per part de diversos homes.

Els fets van tindre lloc el passat 3 de gener en un descampat entre les localitats de Mislata i Xirivella, quan una dona, que vivia en un assentament de la zona, va ser agredida sexualment per part de diversos homes

Després de tindre coneixement dels fets, els investigadors de la UFAM van esbrinar la identitat dels presumptes autors, així el domicili i altres llocs on podrien estar residint. Els agents van establir immediatament un dispositiu per a arrestar-los, en el qual van participar també efectius de la Brigada de Seguretat Ciutadana, que va donar com a resultat la detenció simultània dels sospitosos en les localitats de Xirivella i Torrent.

Cinc homes i una dona

Els agents van detindre dimarts cinc homes com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual. Als cinc, i a la dona d’un d’ells, se’ls atribueix, a més, un delicte d’amenaces greus tant a la víctima com a la parella d’aquesta última per a evitar que denunciara l’agressió.

Els investigadors han proporcionat una atenció integral eficaç tant a la víctima com a la seua parella sentimental. Segons la Policia, sembla que un dels detinguts hauria començat a abusar sexualment de la dona de manera continuada des del passat 13 de desembre, aprofitant els moments en què la parella de la víctima s’hi absentava per a anar a treballar. Els detinguts, de nacionalitat romanesa i tres d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.