Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

This browser does not support the video element.

Quan plourà a ValènciaLevante TV

Quan plourà a ValènciaLevante TV

L’oratge a València demà: quan plourà més

L’Aemet assenyala que les precipitacions s’intensificaran aquest dijous

Després de l’anunci de l’arribada de més pluges a València, l’Aemet adverteix que no es tractarà d’una cosa puntual, sinó que podria prolongar-se durant unes hores més. De fet, la previsió de l’oratge a València indica que el pitjor es produirà demà, almenys a la capital del Túria, on dijous es registraran les precipitacions més cabaloses d’aquest nou episodi de pluges.

L’oratge, demà, a València

De manera més específica, el pronòstic de l’oratge a València de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) assenyala que el cel demà estarà “nuvolós o cobert amb ruixats a primera hora” del dia. Les precipitacions “poden ser localment fortes” i fins i tot “mantindre’s a primeres hores de la vesprada”. No obstant això, aquestes remetran a mesura que avancen les hores.

Les temperatures seguiran com fins ara, sense canvis significatius, encara que en el litoral es recuperaran lleugerament les màximes.

Pel que fa a l’oratge a València ciutat, l’Aemet assenyala que, demà, la pluja estarà pràcticament garantida, sobretot a partir de la pròxima matinada i fins a la vesprada de dijous.

Després, a mesura que arribe el migdia, l’amenaça d’aigua anirà desapareixent fins a quedar-se en a penes un 25 % de possibilitats que els núvols descarreguen.

Demà, l’oratge a València ciutat estarà marcat, en les primeres hores, per la pluja, segons l’Aemet.

En principi, la pluja serà més abundant a primera hora del matí i es preveu que caiga de manera persistent fins al migdia. A mesura que passen les hores, a mitjan vesprada, el sol podria fins i tot tornar a fer-se un lloc entre els núvols. Tot i l’Aemet no espera precipitacions notables, sí que hi haurà bastants probabilitats que aquestes es produïsquen en forma de tempesta (fins a un 50 %).

El vent bufarà amb un poc més de força que hui però continuarà sent feble. Les temperatures, d’altra banda, es recuperaran en part, ja que s’esperen fins a 19 °C de màxima (tres més que hui) mentre que les mínimes es quedaran en 13 graus, enfront dels 11 de hui.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.