Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Cartell dels Premis a l’Ús del Valencià en les Falles de BurjassotA.B.

Naixen els Premis a l’Ús del Valencià en les Falles de Burjassot

La dotació econòmica oscil·larà entre els 800 € del primer premi i els 200 € del quart

En 2022, l’Ajuntament de Burjassot fa triplet en la promoció del valencià. A més dels III Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç, ja convocats, mitjançant l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) dirigida per la Regidoria de Promoció del Valencià, l’Ajuntament de Burjassot ha convocat ara també els Premis a l’Ús del Valencià en les Falles i els Premis a l’Ús del Valencià en l’Esport. L’objectiu d’aquests és reconéixer la tasca de normalització i promoció del valencià que duen a terme les comissions falleres, així com les associacions i els clubs esportius de la localitat, cada un en el seu àmbit, en el marc dels seus comptes en les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter i Youtube).

En aquesta edició, la dotació econòmica per a cada un dels premis és de 2.000 euros, i oscil·laran del primer premi, amb una dotació de 800 euros, fins al quart premi, dotat amb 200 euros. Les sol·licituds de participació en aquests premis es podran presentar entre l’1 i el 20 de juliol de 2022 i, per a fer-ho, caldrà omplir els models d’instància que es trobaran a disposició pública en el tràmit corresponent de la seu electrònica de l’Ajuntament de Burjassot.

L’extracte de la convocatòria es pot consultar en el BOP 73, de 19 d’abril de 2022, i el text íntegre de les convocatòries està disponible en el portal de transparència de l’Ajuntament, FALLES I ESPORTS, on s’especifica la documentació que cal aportar per a participar en els premis.

Per a resoldre qualsevol dubte, tant les comissions falleres com les associacions i els clubs esportius de Burjassot poden posar-se en contacte amb Aviva Burjassot en el telèfon 666 469 273 o escrivint un correu electrònic a aviva@burjassot.es.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.