Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Air Nostrum cerca a València tripulants de cabina de passatgers

L’aerolínia celebra una jornada de portes obertes el 8 de juny a la ciutat

Arxiu - Repostatge de carburant d’un avió d’Air Nostrum AIR NOSTRUM - Arxiu

Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Iberia per a vols regionals, està immersa en un nou procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP) per a la seua plantilla, segons ha informat la companyia valenciana en un comunicat.

Dins de la gira que està duent a terme per diverses localitats per a prendre contacte amb possibles candidats, responsables de la companyia estaran el dimecres 8 de juny a València per a celebrar una jornada de portes obertes en la qual s’oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball.

Les entrevistes amb els candidats tindran lloc a l’hotel NH Valencia Center de la capital del Túria (carrer Ricardo Micó, 1), a les 10.30 hores del dimecres 8. Els interessats a participar en els processos de selecció hauran d’introduir prèviament el seu currículum en el web de la companyia (https://jobs.airnostrum.es/) i acudir a l’entrevista sense esperar invitació.

Documentació que cal presentar per a optar a treballar en Air Nostrum

Els aspirants han d’aportar, a l’arribada a l’hotel, dues fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del DNI o, si calguera, el permís de residència i treball, tres còpies del CV i una certificació dels estudis finalitzats. Per a aquesta convocatòria es valorarà també que les candidates i els candidats parlen italià.

Els qui superen l’entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació amb la qual aconseguiran el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran escometre la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Compartir el artículo

stats