Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Moment de la jornada | LEVANTE-EMV

Diversos experts analitzen a Sagunt els pactes d’ocupació

El Mario Monreal va acollir una nova sessió de les jornades formatives que s’organitzen des de Labora

El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt va acollir una nova sessió de les jornades formatives que organitza el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) dins del pla Avalem Territori, en col·laboració amb el Departament de Promoció Econòmica i Industrial de Sagunt.

Sota el títol “Projectes experimentals a la província de València”, la tinenta d’alcalde de Sagunt, María José Carrera, i el coordinador acadèmic d’Avalem Territori, Jorge Hermosilla, van ser els encarregats d’inaugurar la jornada. La socialista va remarcar la importància del Pacte comarcal per l’ocupació i el desenvolupament local del Camp de Morvedre, un territori “de canvi i d’oportunitats, un espai amb desafiaments, com l’equilibri territorial i el repartiment d’oportunitats, però també un lloc que, com pocs, demostra la riquesa dels recursos naturals i del capital humà de la Comunitat Valenciana”.

Entre els experts que van participar en la sessió hi havia Sandra Mayordomo (Universitat de València), Sonia Marín (Pacte territorial per l’ocupació i el desenvolupament local del Camp de Morvedre), Javier Francisco González (València Activa) o Núria Hernández (Federació Valenciana de Municipis i Províncies). En la clausura, l’alcalde, Darío Moreno, va destacar que “el que pretenen els pactes per l’ocupació és que coneguem la realitat més pròxima als nostres municipis i que, a partir d’ací, puguem desenvolupar les actuacions que siguen necessàries”.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.