Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

This browser does not support the video element.

Una tempesta d’arena obliga a desallotjar el Rototom@v_colectivo

Una tempesta d’arena obliga a desallotjar el Rototom@v_colectivo

La tempesta obliga a evacuar el Rototom i a cancel·lar el segon dia de concerts

Les fortes ratxes de vent que van bufar anit a la zona van portar l’organització a desallotjar per prevenció

Una tempesta amb fortes ratxes de vent ha obligat l’organització del festival de ‘reggae’ més important d’Europa, el Rototom Sunsplash de Benicàssim, a cancel·lar la segona jornada de concerts i a ordenar l’evacuació del recinte de concerts per seguretat.

La cancel·lació s’ha notificat per megafonia del recinte de concerts —el mateix que acull altres festivals com el FIB i el SanSan, al costat de l’N-340— passada la mitjanit, segons testimonis presencials i que es pot veure en vídeos pujats a xarxes socials per part d’alguns dels milers d’assistents a aquest certamen.

Pel que sembla, des de l’organització s’ha comminat el públic a dirigir-se cap a la zona de càmping i a evacuar el recinte de concerts. En la jornada d’aquest dimarts actuava, entre altres artistes i grups, Julian Marley, de la saga dels Marley.

Rototom Sunsplash

El festival Rototom Sunsplash va començar el programa de concerts i actes paral·lels —especialment el Fòrum Social— dimarts passat i està previst que finalitze dilluns que ve.

A la província de Castelló es registra des de la vesprada del dimecres una successió de ruixats tempestuosos, acompanyats a vegades d’aparell elèctric i fortes ratxes de vent, que també s’han deixat sentir a la zona de Bejís, assolada des de dilluns per un incendi forestal que ha arrasat més de 10.000 hectàrees i que encara no ha pogut ser controlat.

Es dona la circumstància que aquest és, almenys, el tercer festival que ha registrat problemes relacionats amb la meteorologia a la Comunitat Valenciana des del passat cap de setmana, després que el Medusa de Cullera (València) haguera de cancel·lar-se en esfondrar-se diverses estructures del recinte —que van causar una mort i dotzenes de ferits— i el Rabolagartija de Villena (Alacant) desallotjara d’urgència els seus 5.000 assistents pel fort vent.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.