Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Viatjar amb metro serà gratuït aquest dijous 22 de setembre.J.M. López

Metro i bus gratis a València aquest dijous pel Dia sense Cotxes

Aquest 22 de setembre amb motiu del Dia sense Cotxes, el transport públic a la ciutat serà gratuït

La Generalitat celebra aquest dijous 22 de setembre el Dia sense Cotxe i permetrà l'accés gratuït durant tota la jornada als serveis de Metrovalencia, TRAM d'Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus (Autobusos Metropolitans de València). El mateix ocorrerà amb l'EMT i el servei d'autobusos, que seran gratuïts durant tot el dijous 22 de setembre.

Bus i metro gratis a València aquest dijous

Aquesta iniciativa forma part de les diferents activitats programades per la Generalitat amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, per a promoure hàbits més sostenibles en el conjunt de la societat i "recordar que el transport públic és un mitjà segur".

Amb motiu del Dia sense Cotxes i per a facilitar l'accés a les estacions subterrànies, els passos de les línies de validació de Metrovalencia i TRAM d'Alacant estaran oberts, des de l'inici del servei fins a la finalització d'aquest.

En Metrovalencia, les validadores quedaran fora de servei, mentre que les màquines de venda automàtica estaran actives i els viatgers podran adquirir tots els títols en vigor.

A Alacant, totes les validadores, tant les embarcades en les unitats com les de les estacions, estaran fora de servei. Les màquines de venda automàtica indicaran la gratuïtat del servei i les persones usuàries podran adquirir els títols en vigor, exceptuant-ne els senzills i els d'anada i tornada i TRAM.

L'accés als autobusos del TRAM de Castelló i de MetroBus tampoc requerirà títol de transport.

Pel que fa a l'autobús, es podrà viatjar sense cap cost en qualsevol autobús de València durant tota la jornada. 

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.