Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Imatge d'arxiu d'un grup pujant als voltants del campanar de Bocairent.Perales Iborra

Bocairent habilitarà l'entorn del campanar com a espai públic

Està previst un tancament de forja per al recinte, la instal·lació de mobiliari urbà i la incorporació d'elements de jardineria

En els últims dies, l'Ajuntament de Bocairent ha començat a executar les obres d'impermeabilització de la coberta del Museu Arqueològic Municipal Vicent Casanova. Aquestes consistiran en una nova pavimentació amb lloses de pedra per a evitar filtracions a l'interior de l'espai expositiu i, de manera indirecta, a la parròquia de Nostra Senyora de l'Assumpció, que està situada en el lateral.

Segons explica Jose Vicente Sanz, regidor d'Obres, el consistori ha volgut aprofitar l'actuació per a obrir al públic la zona de la coberta, que ha estat tancada històricament. “Així, a més de resoldre un problema que teníem, guanyarem un espai per al veïnat en un entorn únic: als peus del campanar i amb unes vistes precioses a l'ermita del Sant Crist”, assenyala el responsable municipal.

Inici de l'actuació en la coberta del museu arqueològic.

D'aquesta manera, està previst un tancament de forja per al recinte, la instal·lació de mobiliari urbà i la incorporació d'elements de jardineria. Igualment, se substituiran les escales actuals d'accessos per una rampa. Aquestes actuacions i les d'impermeabilització tindran un cost total de 63.187,25 euros, finançats per una ajuda aconseguida per l'Ajuntament de Bocairent en el marc de la convocatòria per a grups d'acció local LEADER 2014-2020.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.