Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Vista del parc Gulliver amb les obres ja acabadesLevante-EMV

El Gulliver s’obrirà aquest mes després de la finalització de les obres

L’Ajuntament ja ha donat el vistiplau als treballs

El parc Gulliver de València, al jardí del Túria, es reobrirà al públic aquest mes d’octubre una vegada hagen finalitzat “correctament” les obres que s’hi han dut a terme i l’Ajuntament les haja recepcionades. Així ho ha indicat aquest divendres el vicealcalde de la ciutat i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local, a preguntes sobre aquests treballs i sobre la reobertura del recinte.

“L’obrirem el mes d’octubre, això ho podem confirmar llevat que passe alguna cosa inusual”, ha indicat el responsable municipal, que ha destacat que “l’obra està recepcionada” i ha afirmat que “les mercantils han acabat correctament els treballs”. “Han complit”, ha agregat.

Campillo ha recordat que es va fer una “ampliació de termini” per a les obres, atés que la primavera passada “va ser molt plujosa” i “es van haver de paralitzar molts treballs” per estar a l’aire lliure, però ha assegurat que “els terminis s’han complit”.

“Els tècnics estan posant a punt tots els serveis i acabant els últims detalls”

Així, el vicealcalde ha detallat que l’organisme autònom de parcs i jardins “ja ha recepcionat les obres, tant les del Gulliver en si com les de l’entrada”.

Sergi Campillo ha assenyalat que “ara, els tècnics” d’aquesta entitat, dependent de l’Ajuntament, “estan posant a punt tots els serveis i acabant els últims detalls” que s’han de preparar. “Aquest mes, per fi, podrem tornar a obrir el Gulliver”, ha subratllat.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.