Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Mor Pipo Arnau, un dels fundadors del València Basket

Ha mort a 77 anys a causa d’un infart

Arnau durant una de les últimes entrevistes València Basket

Males notícies per a l’esport valencià. Pipo Arnau, un dels fundadors del València Basket i històric de l’esport valencià, acaba de morir a 77 anys.

José Arnau Ruvira, conegut popularment com a Pipo Arnau, ha mort a 77 anys després d’una llarga malaltia. Amb Arnau desapareix un dels personatges icònics i més populars de l’esport a la ciutat de València. Des de la seua coneguda botiga esportiva pròxima a l’Estació del Nord, sempre entre bastidors, Arnau va tindre un paper decisiu en el rellançament de clubs esportius en els anys 80, ja que va ser un dels artífexs que va espentar Juan Roig en el projecte del modern València Basket. A més, la seua infatigable tasca també va potenciar la consolidació del futbol sala a València.

La seua veu va ser també molt familiar en els mitjans de comunicació. Un dels seus amics més afins, el periodista Paco Lloret, ha assegurat que “se’ns n’ha anat un amic i una persona molt especial. Hem compartit tantes coses amb el micròfon i en mil partits que no es pot expressar amb paraules la pena infinita que ens aclapara. Sempre t’estimarem, Pipo Arnau”.

Compartir el artículo

stats