Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Platges de València en una imatge d’arxiuEduardo Ripoll

València frega el 90 % d’ocupació pel bon oratge

La calor i els ponts del 9 d’Octubre i el dia del Pilar disparen l’arribada de turistes la primera quinzena del mes, segons Hosbec

El bon oratge i l’encadenament dels ponts del 9 d’Octubre i el dia del Pilar han deixat ocupacions hoteleres a la Comunitat Valenciana de fins al 89 % a Benidorm durant tota la quinzena i del 87 % a València en eixe mateix període. La patronal hotelera valenciana Hosbec ha detallat que els primers quinze dies d’octubre mantenen la tendència favorable d’ocupació de setembre, i que Benidorm, amb una planta hotelera a ple rendiment, ha registrat la mitjana més alta, amb un 89 % i una presència del turista nacional del 40,4 % respecte al total.

En destinacions pròximes a Benidorm, com la Costa Blanca, també han tingut dades positives gràcies al bon oratge, amb xifres del 87,7 % a Calp o del 85,3 % a Altea, amb clar predomini internacional, de fins al 70 %. El conjunt de la província alacantina s’ha situat en un 77,8 %, amb “dades per damunt de les que es registraren en 2019”, ha explicat Hosbec.

Turistes

Per la seua banda, la província de València s’ha anotat un 84,4 % de l’1 al 15 d’octubre, en una província en la qual ha destacat la capital, València, amb un 87 % d’ocupació i un 72,1 % de turista internacional. De fet, el turista neerlandés, amb una quota del 13 %, ha sigut el que més ha visitat la ciutat, seguit per l’estatunidenc i el britànic, que superen el 8 % de representativitat.

La província de Castelló també ha superat les previsions per a estos dies, amb un 68,2 % la primera quinzena del mes, en la qual s’han registrat dades superiors al 80 % durant els dies pertanyents al pont del Pilar tant en destinacions de costa com de l’interior.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.