Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Participants en la reunióLevante-EMV

Sagunt i Consell coincidixen en la necessitat de més recursos per a polítiques LGTBI+

El regidor, Raúl Palmero, i el director general de Diversitat, Stephane Soriano, es van reunir este dijous per a conjuminar estratègies

El regidor de Polítiques LGTBIQ+ de Sagunt, Raúl Palmero, i el director general de Diversitat de la Generalitat, Stephane Soriano, es van reunir este dijous en les oficines municipals de la Gerència. Amb diverses iniciatives en matèries d’igualtat, llibertat o tolerància, el regidor va posar de manifest la necessitat que “una ciutat com Sagunt tinga molts més recursos procedents de l’Administració autonòmica per a polítiques LGTBIQ+”, una cosa en la qual va coincidir l’altra part, que es va comprometre a treballar perquè eixa reivindicació se satisfaça.

Soriano va mostrar també la seua “completa voluntat” a col·laborar amb el consistori en campanyes de sensibilització i conscienciació en assumptes com la lluita contra el VIH, “sense oblidar la setmana de l’orgull”, segons requerixen fonts municipals. Eixa “estreta” cooperació es concreta en marxandatge, carpes o abundant material gràfic i formatiu per a afavorir les polítiques en diversitat des del municipalisme.

Palmero assenyala que la reunió va resultar “molt positiva i fructífera, perquè ens va facilitar una sèrie de recursos materials i personals que reforçarà la nostra aposta transversal per les polítiques en diversitat per als més menuts i menudes i avançar fins a la ciutadania més adulta. Les sinergies faran que puguem nodrir-nos i esprémer els materials de la Generalitat”.

Soriano va aprofitar la reunió per a fer un repàs de les subvencions que rep Sagunt dins de les competències de la seua direcció general.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.