Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Toni Puig Capsir, distingit per la European Athletics

L'entrenador d'atletisme rep un premi per la seua trajectòria amb l'atleta Quique Llopis d'estendard

Toni Puig Capsir, al centre, amb la distinció europea RFEA

European Athletics (Atletisme Europeu) és la institució que representa les federacions nacionals europees d'atletisme a escala competitiva davant World Athletics (Federació Mundial). Així mateix, és la responsable d'organitzar periòdicament les competicions continentals corresponents.

Doncs bé, @euroathletics ha distingit l'entrenador de Gandia, Toni Puig Capsir, per la seua trajectòria, especialment per la direcció esportiva del seu atleta més important, Quique Llopis Doménech, flamant subcampió d'Espanya dels 60 metres barres en 2024 i doble campió de 60 i 110 metres barres a més de plusmarquista nacional en pista coberta l'any passat.

Este premi el concedix la Federació Europea d'Atletisme a proposta de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme. Enguany també ha sigut guardonat, a més de Toni Puig, l'entrenador del huitcentista, Adrián Ben, que és Arturo Martín.

L'RFEA ha aprofitat la disputa del Campionat d'Espanya d'atletisme absolut en pista coberta d'este cap de setmana a Orense per a entregar els premis a Puig i Martín. Ha sigut el president de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, Raúl Chapado, l'encarregat d'entrenar les distincions.

El premi European Athletics Coaching Award 2023 ha sigut acollit per Toni Puig Capsir amb molta satisfacció, encara que ell reste importància al guardó, argumentant que "el meu verdader premi és entrenar i veure córrer els meus atletes, com Quique Llopis".

 

Compartir el artículo

stats