Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les Trobades arriben a Burjassot

Burjassot, seu de les Trobades d’Escoles en Valencià de l’Horta Nord en este 2024

El programa arranca este dissabte

Des de la Regidoria de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, en col·laboració amb Escola Valenciana, ja es té tot preparat perquè, a partir del 19 d’abril, el municipi es convertisca en la seu de les activitats de les Trobades d’Escoles en Valencià de l’Horta Nord.

Eixe mateix dia, a les 20.00 hores, s’inaugurarà l’exposició que s’instal·larà a la Casa de Cultura de Burjassot, i, a les 21.00 hores tindrà lloc, en este cas al Centre Cultural Tívoli, el sopar d’homenatge a Mercè Martínez i Mendoza i a Àngel Martí i Carbonell. Per qüestió d’aforament, és necessari haver fet la reserva i el pagament amb antelació.

Trobades 2024

Un dia més tard, el dissabte 20 d’abril, l’Auditori de la Casa de Cultura acollirà el lliurament de guardons dels Premis Sambori comarcals a les 17.00 hores, i, ja el diumenge 21 d’abril, tindrà lloc la Trobada, que tindrà com a punt de trobada, des de les 10.30 hores, la plaça de l’Ajuntament. En eixe moment començarà la cercavila que donarà lloc a l’inici dels tallers i a les diferents actuacions programades des de les 11.00 hores fins a les 13.00 hores, que tindrà lloc la dansà popular. Mitja hora més tard, cap a les 13.30 hores es visitarà l’escultura commemorativa del 100 d’Estellés, al passeig de Concepción Arenal, i, a les 14.00 hores tindrà lloc el dinar. La jornada finalitzarà a les 16.00 hores amb l’última de les actuacions programades.

Els dies 23 i 24 d’abril hi haurà una Trobada Musical al Centre Cultural Tívoli a les 10.00 hores, i, per a tancar els actes que acull Burjassot, el dijous 25 d’abril, a partir també de les 10.00 hores, se celebrarà una jornada dedicada a l’alumnat de Secundària.

Les Trobades d’Escoles en Valencià són festes per la llengua que se celebren cada any en diferents municipis i comarques valencianes.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.