Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Clavaris de la Verge del Rosari.a. m.

Festes

Tres caps de setmana carregats d'actes en Massamagrell

Les festes majors de Massamagrell enguany s'allargen fins a tres caps de setmana i acaban junt als actes del 9 d'Octubre.

Els actes multitudinaris i populars se celebran en cap de setmana per a que tothom puga gaudir de la festa. Hui, tindrà lloc un taller de fanalets, el sopar de benvinguda i el Xupinazo. Demà bous i diumenge entrà de la Murta i Pregó.

El proper cap de setmana és el gran, amb el ball de disfresses, el bou del poble i les paelles. Tres dies de festa amb actes populars que donaran pas al actes religiosos de dilluns a dijous, en honor als patrons del poble.

Per al tercer cap de setmana, arriba la torrà, cavalcades, més bous al carrer i dia de la bici i ball de plaça. Encara que enguany les festes s'allarguen uns dies més fins a la vespra del 9 d'Octubre.

La gent ja se prepara per eixir al carrer i participar en amics i familiars. Hi ha actes per a totes les edats i espectacles de qualitat. Cada vegada són més els actes i l'oferta, sobretot, la gastronòmica amb sopar de benvinguda, paelles, calderes i torrà, on participa moltes veïnes i veïns.

Els espectacles musicals són de primer nivell, amb l'orquestra Montecarlo com a icona i també el cartell dels bous és de gran prestigi i portarà a molts aficionals fins a Massamagrell.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.