Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Cartell de la resolució de la concesió d'ajudes per al transport escolar.A.M.

Més de 350 estudiants de Manises es beneficien de l’ajuda municipal per al transport

Aquest curs la beca arriba a 20 persones més que en el període de 2020-2021

L'ajuda municipal per al transport ha arribat a 351 estudiants en Manises, 20 més que el curs passat. Cada persona beneficiària rebrà 227,92 euros dins d'un pressupost total de 80.000 euros per part de l'ajuntament.

A la seu electrònica de Manises s’ha publicat el llistat definitiu de les persones a les que se les ha concedit la subvenció per estar matriculades durant el curs 2021-2022 en centres públics i privats que es troben fora de la ciutat.

L’alcalde de Manises i regidor d’Educació, Jesús Borràs i Sanchis, ha explicat que “l’equip de Govern fa l’esforç cada any de destinar 80.000 euros a aquestes ajudes, que són un suport a les famílies perquè els seus fills i filles puguen continuar els seus estudis fora de la ciutat”.

Entre els requisits per a gaudir d’aquesta beca, les persones que la sol·licitaven havien d’estar matriculades aquest curs escolar en qualsevol tipus de centre públic o privat que expedira una titulació oficial i homologada, i cursar ensenyaments oficials del sistema educatiu: grau universitari, ensenyaments artístics superiors o cicles formatius de grau mitjà o superior. A més, també era un requisit que l’oferta educativa en la qual s’hagueren matriculat no existira al municipi.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.