Síguenos en redes sociales:

Orgullos de ser valencià

José Manuel Miralles

Dia nacional valencia, pero que em fet per a promocionar este dia, la veritat es que cada vega son mes els valencians que passen olimpicament de este dia.

Pareix ser que queda un dia molt folkloric, per a passejar a politics, frares, i diverses associacions de la nostra intracultura, que es lleven la pols este 9 d'octubre.

Hui dia 9, te que ser el dia en el que tenim que sentir-nos valencians en tota la Nacio Valenciana, Alacant, Castello i Valencia unides baix els precs de la nostra Senyera.

Un dia de fer valor dels nostres arrels i de passejar la nostra identitat en tot el orgull de ser Valencia, mirar les Torres de Serrans, el Micalet, la Catedral, o simplement aquell carrer o aquella avinguda que mos recorda que som valencians.

Un día de reflexió en recordar com va ser el nostre passat, com es el nostre present i quin es el futur que com a poble desigem, pero no a soles per temes culturals, la politica es molt important per als pobles.

Politicament, la meua reflexio en este dia, es la de demanar un canvi, ens falta una important renovacio, els nostres governants, es semblen als monuments historics del nostre poble, ¿algu recorda atra alcaldesa que no siga Rita?, y els huit anys del Tio Paco Camps, precedit del etern bronceat, el Tio Eduardo Zaplana, Blasco, Font de Mora, Cotino,... es veu que no tenen data de caducitat.

Sempre en dit que som un Poble conegut i reconegut en la resta de la Nacio Espanyola, per la nostra creativitat, respecte als demes , solidaritat i bons treballadors, hui la image que se te del nostre poble, es de ser uns dels estandarts de la corrupcio, de la insolidaritat,la mangansia i del poble mes endeutat de tot el territori.

Per desgracia, som porta del periodics nacionals i de les cadenes televisives que es fan mofla de lo que passa en el nostre poble, adornat per el "pan y circo" , F-1, Americas Cup, Tenis Master...(Barracons escolars,..)

Som nosatres els que tenim que canviar el nostre present y futur, tenim que jubilar a uns quants, sense por, que de segur queden en una bona pensio.

Orgullos de ser Valencia i compromes en el meu poble, continuarem lluitant per que se torne a parlar del meu poble, per les seues virtuts i no per els seus defectes.

President Unio Valenciana.

Pulsa para ver más contenido para ti