Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Pobla de Vallbona espera les finals de les Lligues Caixa Popular

La Pobla de Vallbona espera les finals de les Lligues Caixa Popular

Hui es completen les semifinals de les dues competicions de tecnificació d´escala i corda

El trinquet Eusebio de Sueca serà el recinte on es disputarà esta vesprada, a partir de les 18.30 hores, la segona semifinal de la IV Lliga 2 Caixa Popular d´Escala i Corda. El duel enfrontarà l´equip integrat per David d´Algímia d´Alfara, Guillermo d´El Puig i Sergio de Benifairó de les Valls contra Julio d´Alginet, Javi Font d´Alfara de la Baronia i Pablo Salvador de València.

En la final ja els espera el trio de Martí I de Moncada, Àlex Alandes de Vinalesa i Nando d´Alfara que va superar el passat dimecres per la vesprada al trinquet de Vila-real, pel resultat de 60 per 35, al trio de Carlos de Massalfassar, Àlex Olivas de Benifairó de les Valls i Adrià d´Almussafes. Va ser un duel apassionant, en el qual el trio de Martí I es va mostrar inexpugnable i, malgrat els esforços de Carlos, que va realitzar una magnífica actuació, els rojos no van poder revertir l´avantatge inicial que van aconseguir els blaus.

D´altra banda, la IV Lliga Promeses Caixa Popular va conèixer el primer finalista el dissabte passat al trinquet de la Pobla de Vallbona, on el trio d´Àlex Tur de Dénia, Hilari de Beniparrell i Àlex Catalán va superar en una emocionant semifinal al conjunt integrat per Jesús de Vilamarxant, Edu de Llíria i Luis Miguel de Benimagrell per 60 a 45.

El seu rival en la final serà el trio format per Yago de Castalla, Nacho de Castalla i Adrián (que va substituir Lluís d´Agost), que va superar ahir per la vesprada al trinquet de Pelayo a la formació d´Andres Sancho de Bugarra, José Miguel Santacreu de Sant Vicent i Isaac Sala de Murla. El resultat final de 60 a 50 favorable als primers demostra el nivell d´aquesta segona semifinal.

La presentació de les finals es realitzarà el dijous 17 de maig, a les 20.30 hores, al saló d´actes de l´Ajuntament de la Pobla de Vallbona, on estaran els finalistes, junt a les autoritats locals, federatives i responsables de Caixa Popular. Les finals es jugaran el diumenge 20 de maig, a partir de las 17.30 hores.

La final de la Lliga Promeses obrirà la vesprada de finals amb la partida que mesurarà al trio capitanejat per Àlex Tur (CPV Dénia) front l´equip liderat per Yago (CPV Castalla), guanyador ahir de la semifinal de promeses de Pelayo.

A partir de las 18.30 hores, es disputarà el plat fort de la vesprada, la gran final de la Lliga 2 Caixa Popular d´Escala i Corda, que tancarà una gran vesprada de pilota valenciana. A més, la localitat de la Pobla de Vallbona podrà gaudir de noves finals dels JECV d´Escala i Corda de la competició d´equips i individuals durant les pròximes setmanes de maig i juny. En aquestes participaran els millors equips i jugadors en edat escolar de les tres províncies.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.