Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Giner de Murla fa nom al Pelayo

Giner de Murla fa nom al Pelayo levante-emv

P artida poc colorida la que es va disputar dissabte passat al Trinquet de Pelayo, amb moltes tonalitats encomanades del cel que es desplomava sobre la ciutat de València a les sis de la vesprada. La parella formada per Francés i Raül de Godelleta, d'un roig apagadot, amb Miguelín fent la pedra, enfrontava Giner de Murla, Jesús de Silla i Carlos del Genovés, que posaren les úniques ullades de blau cel en tota la partida, s'imposaren a la parella per 45-60.

De bon començament, el trio va saber portar les regnes del joc en funció del seu avantatge numèric. Ben acomodats en les tres línies, els blaus resolien els jocs afiançats al dau. Davant dos escaleters en curt, de dau buscant la corda, com són Francés i Giner, la diferència entre el quinze o el fracàs la marcava l'encert dels mitgers a l'hora de rematar les pilotades franques que els arribaven. Per aquest cantó, Jesús i Carlos li guanyaren la partida al de Godelleta. Giner, amb un dau curt, consistent i implacable en bona part de la partida, cosa que li va valdre la victòria final, evitava la bolea de Raül alhora que obligava la restada de Francés, que l'entregava a plaer del contrari. Carlos va fer quinzes de totes les factures i Jesús es comprometia a aguantar les pilotades que venien amb mala intenció. Així les coses, el marcador mostrava un 25-40 en poc més de quaranta minuts de partida. Sense color ni sabor, la partida transcorria grisa, sense ànima, d'ofici, molt detallada pel trio.

Així i tot, els rojos, apagadots tota la partida, sobretot Raül, que no va complir allò que prometia al principi de l'enfrontament, saberen igualar a 40, més per demèrit dels blaus que mèrits de la parella, que en aquestes alçades de la partida sols mantenia el braç tens el de Petrer. Un miratge, però. Giner vingué el dissabte a Pelayo a fer nom i no li va tremolar el pols. Després d'un joc disputat i llarguíssim, aquell que al remat posà les poques ullades de sol en una vesprada ennuvolada, els blaus anaren directes cap a la victòria. D'un sol colp, van posar el 40-55 al lluminós. Giner però, encara dubtaria un joc més al rest abans de descarregar-se altra vegada en curt des del dau i assolir una victòria que sempre tingué a l'abast.

Compartir el artículo

stats