Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La POP, Petita Orquestra Peiotaire, actua el 18 de juliol.santi tormos

La cultura de proximitat torna amb els festivals de LaCasaCalba

L'entitat saforenca anuncia els primers esdeveniments els dissabtes 11 i 18 de juliol

LaCasaCalba reactiva la seua activitat i ho fa posant en valor el format de proximitat que caracteritza tots els seus esdeveniments culturals. Després de mantenir durant el confinament l'activitat online amb el Sona Baixet Fest a Casa i el projecte Electrodomèstica, l'entitat cultural de la Safor anuncia el Sona Baixet Fest(a) a Godella i el Festival Desllunat (16é Pop al Carrer) a Tavernes de la Valldigna, els pròxims 11 i 18 de juliol, respectivament.

L'equip de LaCasaCalba aterrarà a Tavernes, d'on naix precisament aquesta entitat, per celebrar la 16a edició del festival Desllunat (abans Pop al Carrer). Un esdeveniment que, donades les circumstàncies d'enguany, encara reduirà més el seu format, consolidant-se, com sempre s'ha definit, com «el festival més petit del món».

A l'escenari, situat al parc del Llac de la platja de Tavernes, es donaran cita: La POP, Petita Orquestra Peiotaire, Las Libelu, Carles Pastor i Òscar Briz.

També hi haurà menjar de proximitat i petites grans sorpreses artístiques a la vora de la Mediterrània.

Setembre i octubre

LaCasaCalba, a més, ha anunciat que també continua endavant la proposta del Sona Baixet Fest(a) de Tavernes de la Valldigna, prevista per al pròxim 5 de setembre. Així, per quart any consecutiu, aquest municipi mediterrani tancarà l'estiu amb una programació que enguany comptarà amb Pim Pam, Rondaballs, el Mag Rubén Aparisi, 'Fem Joc' de la Farigola, i la MiniDisco d'El Triangulista.

Per una altra banda, en setembre i fins al novembre tindrà lloc el segon cicle del projecte de música en streaming Electrodomèstica, en aquesta ocasió dedicat a l'acordió. Al cartell, tres dones acordionistes: Isabel Latorre (València), amb el seu projecte personal Eixa; la seguirà des de Mèxic, Guadalupe Mediavilla; i es clourà aquest cicle amb la canadenca, afincanda a Barx (la Safor), Wendy McNeill.

A l'octubre, LaCasaCalba té programada una nova edició de l'RRRR! Art i Reciclatge, que se celebrarà del 13 al 28 al Teatre del Raval de Gandia, amb noms com el de l'antropòloga i referent de l'ecofeminisme, Yayo Herrero; El Triangulista amb el seu espectacle Plàstic-tic-tic!; Nautilus, de la Cia La Negra; la Resonante Basuband en concert i el seu taller Planeta Sònic; la performance sonora de Dr. Truna; i la projecció del documental Out of Plastic.

Tots els esdeveniments esmentats acompleixen amb totes les mesures d'higiene i distància social prescrites per les autoritats.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.