Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El grup Marala.

El trio Marala obri hui el Potries Music Fest

La quarta edició del festival intercultural es perllonga fins diumenge dia 15 al municipi saforenc

L’actuació de Marala, un trio conformat per una valenciana, una catalana i una mallorquina, enceta hui dijous, 12 d’agost, la quarta edició del Potries Music Fest, un encontre de caràcter intercultural que combina la música amb l’essència mediterrània dels pobles, tant des del punt de vista patrimonial, com ambiental i etnològic. El concert és a les 21 hores de hui és al recinte feria.

El festinal continuarà demà divendres 13 amb l’actuació de Xuqr2 (Ausiàs Garrigós i Ricard Capellino); dissabte comptarà amb el Trio Ausiàs March i Juan de Pilar; diumenge 15 hi haurà l’actuació de l’octet de corda Bambú Ensemble, i el fi de festival amb Maria del Mar Bonet i Borja Penalba.

El regidor de cultura i patrimoni de Potries, Sergi Vidal, afirma que «és el segon any en què hem hagut d’afrontar este esdeveniment amb les limitacions de la pandèmia, però tenim la voluntat ferma de continuar endavant per a demostrar la necessitat de la cultura en les nostres vides”.

El Music Fest va nàixer el 2018 impulsat per l’Ajuntament de Potrie, amb l’objectiu d’oferir al públic local i visitants unes propostes musicals de qualitat, distribuïdes com xicotets tasts dins dels espais més emblemàtics del poble.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.