Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Gandia Borja Port Art

Gandia Borja Port Art

Càritas Interparroquial de Tavernes vol manifestar el seu agraïment pels resultats aconseguits durant la XIV Campanya de Quilos d’Estiu realitzada este passat cap de setmana a la capella de Santa Maria de la Valldigna de la platja. Tot l’equip de Càritas es sent orgullós de la tasca realitzada que permet superar els objectius generals d’ajuda, comunicació, conscienciació i sensibilització social envers a les famílies més vulnerables de la població. Gràcies als veïns i a tots aquells i aquelles que passen les seues vacances a Tavernes s’han recaptat uns 200 quilos en productes alimentaris i d’higiene i 2.446 euros. Tot anirà destinat als projectes assistencials, formatius i orientatius que la Càritas du endavant amb l’esperança de que la pandèmia ho permeta al llarg del curs que s’ha enceta. Des de Càritas volen agrair, de tot cor, la participació de la ciutadania i el recolzament de l’Ajuntament. Dalt, els voluntaris de Càritas davant la taula de recollida i una dona aportant el seu donatiu.

Gandia Borja Port Art

La Font ha encetat les Festes 2021 «En temps de pandèmia» amb l’Orquesta No Comment! Va ser una nit molt bonica en la qual els assistents es van divertir encara que guardant les mesures anticovid, entre altres estar sentats a les cadires, com es pot vore en les imatges.

Gandia Borja Port Art

En Guardamar de la Safor s’ha celebrat la misa en honor als patrons, Sant Joan Baptista i la Mare de Déu de la Llet i, com mana la tradició des del segle XVII s’han cantat els Gojos. Han estat presents els membres de les associacions locals i, en acabar, ha tingut lloc el vi d’honor al centre esportiu.

Gandia Borja Port Art

Vora 100 alumnes han gaudit i jugat a l’escoleta de conciliació d’enguany a Tavernes. Han realitzat manualitats, tallers en equip i jocs amb aigua. Han visitat el Mercat Municipal, han ixit d’excursio per l’entorn natural valler i han deprés amb xarrades sobre benestar animal i reciclatge

Gandia Borja Port Art

L’Ajuntament de Real de Gandia aposta per l’art urbà i en esta ocasió ho ha fet mitjançant un mural realitzat per l’empresa Proactives, especialitzada en els grafits per la diversitat. Una de les parets exteriors del CEIP Beato Carmel ha estat el lloc escollit. Segons explica la regidora d’Igualtat, Mari Ortolà, «el mural representa els valors d’igualtat i respecte. L’objectiu és eliminar qualsevol tipus de violència contra les dones i defensar els seus drets i llibertats fonamentals». En la imatge de la dreta, l’esmentat mural que ha passat a integrar l’art urbà del Real.

Gandia Borja Port Art

«Los viajes de Bowa», de «La Gata Japonesa», va ser l’espectacle del cicle Borja Port Art que es va vore dissabte a la platja de Gandia.

Gandia Borja Port Art

Gandia Borja Port Art

Gandia Borja Port Art

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.