Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El cantautor Carles Pastor

Gandia obri Marquesa Concerts 2022 amb artistes valencians

El cicle comença nova edició a les 20 hores de demà amb el concert gratuït del guardonat cantautor de la comarca, Carles Pastor

El Jardí de la Casa de la Cultura de Gandia enceta a les 20 hores de demà, dissabte 21 de maig, la programació del cicle Marquesa Concerts 2022 amb l’actuació de l’artista saforenc Carles Pastor.

El cantant presentarà oficialment «Les flors de Txernòbil», el seu nou disc. Es tracta del sisé treball discogràfic de Pastor i les seues cançons han sigut treballades durant els últims dos anys i enregistrades per Yon Mikel a l’estudi White Trash.

Esta nova creació, tanca una trilogia conformada pels seus anteriors treballs, «Els dies de ràdio» i «Andròmina», amb el qual l’autor va rebre una nominació a Millor Disc Pop als Premis Carles Santos i va guanyar el premi a Millor Disc de Música d’Autor al certamen Ovidi 2018.

Pastor i la seua banda oferiran al públic una actuació plena de música americana, pop elèctric i tall bandautor. L’autor pujarà a l’escenari acompanyat de Sílvia Martí a la bateria, Ivan Espí a les guitarres, Abraham Rivas als teclats i Nacho Villanueva al baix.

A les 22.30 hores serà el torn del cantautor de l’Alcúdia, Óscar Britz, guanyador del premi a Millor Cançó i Disc de Cançó d’Autor de la darrera edició dels Premis Carlos Santos.

«És una programació que busca donar a Gandia el nom de capital musical», explica el regidor de Cultura, Nahuel Gonzàlez, sobre un cartell que inclou actuacions de grups com «Derby Motoreta’s Burrito Kachimba», «La Otra», o «No Me Pises Que Llevo Chanclas», tan conegut a tot el país.

L’artista Nacho Vegas, serà l’encarregat de tancar el Marquesa Concerts 2022 el 25 de juny. Este cicle que, segons l’Ajuntament, és «el gran esdeveniment musical de la ciutat», enceta la temporada de festivals com el Polisònic o el Pirata Beach Fest, que representen la «tornada a la normalitat» del municipi.

L’entrada de demà és gratuïta i les dels pròxims concerts poden adquirir-se a InstaTicket o a la mateixa Casa de la Cultura.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.