La localitat valenciana d ́Alaquàs ha donat la benvinguda a les seues Festes Majors de 2023, este passat cap de setmana, amb el tradicional Pregó des del balcó de l´Ajuntament. Els parlaments de l´alcalde Toni Saura; i de la Regidora de Festes, Sandra Conde, donaren pas als emotius discursos dels col.lectius festers, davant una plaça del consistori plena de gom a gom.

El tradicional Pregó de les Festes Majors d´Alaquàs estigué precedit, el passat divendres 25 d´agost, per la signatura dels col.lectius festers en el llibre d ́Honor de l ́Ajuntament. Allí estigueren els Clavaris de Sant Miquel, la Confraria de la Santíssima Creu, Amics i Amigues del Cant de la Carxofa, Amics i Amigues de la Cordà, Moros i Cristians Perolers, la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar i les Clavariesses de la Mare de Déu dels Dolors.

La nit del Pregó de les Festes Majors d´Alaquàs estigué marcada, també, per un impressionant Correfocs, a càrrec de la Colla de Dimonis d'Alaquàs, que feu vibrar un veinat amb moltes ganes de festa. L´espectacle audiovisual d’Air Show, i un castell de focs artificials, tancaren un Pregó que dona inici a uns festejos que es prolongaràn, a Alaquàs, fins el pròxim 16 de setembre.