El pavelló de la Canaleta de Mislata acollirà, este pròxim cap de setmana, la primera edició del TORNEIG TEIKA d´HANDBOL FEMENÍ, un torneig que s´ha presentant, este dimecres, al Complex Socio-Cultural LA FÁBRICA de MISLATA, y en el qual participará EL GRUPO USA HANDBOL MISLATA, com equip amfitrió, el BM MORVEDRE, el LUDBM MARNI i el EON ALICANTE.

L´acte de presentació del primer TORNEIG TEIKA d´HANDBOL FEMENÍ ha comptat amb els parlaments dels presidents de l´HANDBOL MISLATA i el MARNI, la directora de comunicació de TEIKA, i l´alcalde de Mislata.

El torneig servirá per tal de preparar l´inici de temporada delsquatre equips de la Comunitat Valenciana: l´HANDBOL MISLATA, el MARNI il´ALACANT, a la DIVISIÓ D'HONOR PLATA FEMENINA; i El BM MORVEDRE, a la LLIGA OR.

El PRIMER TORNEIG TEIKA D'HANDBOL FEMENÍ es celebra en el marc de les Festes Populars de Mislata, que conclouen este cap de setmana.

La gran festa de l'handbol femení es viurà divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de setembre, el pavelló La Canaleta de Mislata.