El próxim diumenge 17 de desembre, a partir de la 9 del matí, arriba una nova edició de Pas Ras al Port de València. Una de les proves pioneres de l'atletisme popular de la ciutat, que recorrerà el Passeig Marítim i la Marina Real, creuant el pont giratori del canal de Copa Amèrica, i que en esta ocasió, espera rebre a més de 3.000 corredors.

Una 10K que es va presentar ahir dimarts en El Corte Inglés d'Avinguda de França, i en la qual el Club Poblats Marítims va aprofitar la presentació de la trenta-cinc edició d'esta carrera, per a homenatjar a tots els presidents de la història del Club. Un acte que a més va comptar amb una exposició d'algunes de les samarretes històriques del Pas Ras.

Amb la seua primera edició en 1987, el Pas Ras és ja un clàssic de les carreres urbanes de València, un esdeveniment esportiu que compta amb una àmplia participació d'atletes i amb un recorregut incomparable, per la façana marítima de València on el blau omnipresent de la mar acompanya als corredors durant tot el recorregut.