El 23 i 24 de novembre va tindre lloc la cita anual més important del Turisme Actiu i Ecoturisme de la Comunitat Valenciana.

L'Hotel Primus de València ha sigut l'escenari que ha acollit les VI Jornades Professionals de Turisme Actiu i Ecoturisme: ocupació, èxit i projectes sostenibles, on desenes empreses del sector s'han reunit amb l'objectiu d'explorar i promoure el turisme actiu i sostenible, així com el seu impacte en l'ocupació i el seu èxit en el sector turístic.

Els temes clau que s'han tractat en estes jornades inclouen reflexions sobre turisme accessible i la seua importància en el sector, relacions laborals en el sector del turisme actiu, la relació del turisme i el benestar, i regs laborals entre altres continguts. Tots ells en taules redones i conferències.

En definitiva, unes jornades que proporcionen un espai per a l'intercanvi d'idees sobre com promoure el turisme actiu i ecoturisme de manera responsable, al mateix temps que es genera ocupació i es millora l'economia local.