Ahir dijous es va inaugurar, en la plaça interior del centre comercial Nuevo Centro, la 2ª Exposició de Vestits de la Setmana Santa Marinera de València, organitzada per la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València.

Una exposició de 22 vestits d'algunes germanors, confraries i corporacions que formen la Setmana Santa Marinera, així com de fotografies que mostren la història de la Setmana Santa Marinera, i que es podrà visitar fins diumenge que ve 31 de març.

La Setmana Santa Marinera és el nom que rep la celebració de la Setmana Santa a la ciutat de València, en el districte municipal de Poblats Marítims, que comprén els barris del Grau, el Cabanyal i el Canyamelar, i declarada com a Festa d'Interés Turístic Nacional des de l'any 2011.

Des de temps immemorials se celebra en el Marítim i els iniciadors d'estes manifestacions públiques de fe en la Passió, Mort i Resurrecció del Senyor van ser pescadors i mariners, d'ahí ve que la Setmana Santa Marinera de València tinga l'apel·latiu de Marinera, per la seua íntima relació amb la mar.

Una Setmana Santa Marinera que es viu amb fervor i molta passió, on la ciutat s'abraça amb el Mediterrani.