El GastroMercat de El Corte Inglés Colón de València ha acollit, este dijous 2 de maig, la presentació de la promoció "Sabors de Temporada Km 0". En esta ocasió, dedicada al Níspero de Callosa d´en Sarrià, un producte protegit per la Denominació d´Origen Nísperos de Callosa d´en Sarrià.

Durant l´acte de presentació, conduït pel Director Regional de Comunicació, Sostenibilidad i Relacions Institucionals de El Corte Inglés, Pau Pérez Rico, el chef del restaurant de Denia Dexcaro y Ossadia, Carlos García Moreno, ha realitzat el showcooking del plat "Níspero en 3 versions", una delicia gastronòmica, que, fins el pròxim 11 de maig, podrà degustar-se al GastroMercat de El Corte Inglés Colón, al GastroMercat d´Alacant i al CORTE INGLÉS de Castelló.

El vin blanc “Oro de Alejandría Moscatel Dulce” de Bodegas Vegamar, una empresa familiar situada a la localitat valenciana de Calles, a la comarca dels Serrans, ha sigut l'encarregat d´acompanyar el plat "Níspero en 3 versions".

El Níspero de Callosa d´en Sarrià estará a la venda, este mes de maig, a tots els supermercats de El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana en el marc de la promoció "Sabors de Temporada Km 0".