La falla Convent Jerusalem Matemàtic Marzal i l'Associació Cultural El Camí del Sant Greal, han unit forces per a presentar oficialment la primera peregrinació fallera El Camí del Sant Greal. Un camí llegendari seguint la tradició oral cristiana que parla del Sant Greal com la relíquia més buscada de l'Edat mitjana occidental.

Per això, ahir va tindre lloc en el Parador de la comissió fallera, l'acte de presentació d'esta I Peregrinació, que va comptar amb la presència del President de la Comissió Convent Jerusalem Matemàtic Marzal, Francisco Segura Hervás I Ana Mafé, Presidenta de l'Associació Cultural El Camí del Sant Greal.

Un acte en el qual es va presentar la ruta completa, execució i data d'inici. Un inici d'esta peregrinació que tindrà lloc en Albentosa, i per a la qual s´ha dissenyat una indumentària oficial, que estarà disponible per a tots els pelegrins que desitgen formar part d'esta travessia històrica.

El Camí del Sant Greal, una Ruta del Coneixement, un camí de la pau, una ruta turística, històrica i cultural que pretén posar en valor el nostre territori i la relíquia més admirada, desitjada i anhelada del cristianisme.