Més de 300 atletes, 240 homens i 84 dones, han pres els carrers de Sedaví, este passat cap de setmana, en la 55 edició de la seua Volta a Peu - Memorial Celedonio Cano, una 10K que s´ha convertit en la primera prova del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València 2024 i una de les proves més antigues de la Comunitat Valenciana.

L´atleta del Club CLÍNICA ALEJANDRO SANZ, LUÍS AGUSTÍN ESCRICHE, ha sigut el primer en creuar la línia de meta, en categoria masculina, amb un temps de 31 minuts i 2 segons, establint, de nou, el rècord d´una prova, que ja guanyà l´any passat, i un récord que tenia en un temps de 31 minuts i 29 segons.

En la Categoría Femenina, la guanyadora de la Volta a Peu a Sedaví 2024 ha sigut LAURA DOMENE, del CD Metaesport, que també ha batut el récord de la carrera, amb un temps de 35 minuts i 21 segons. Un récord que tenia, des de l´any passat, la paiportina CRISTINA DE LA TORRE, amb 37 minuts i 5 segons.

Altre dels grans trionfadors de la 55 edició de la Volta a Peu a Sedaví ha sigut, de nou, el club NEVER STOP RUNNING, l´equip més nombrós amb 27 participants: 19 homens i 8 dones. Els més de 300 esportistes que han pres part en el Memorial Celedonio Cano han pegat dos voltes a un circuit urbà de 5 kilòmetres.

El bon ambient i la gran organització han sigut les notes domiants d´una 55 edició de la Volta a Peu a Sedaví que ha fet les delicies de tots els participants.