L'Hemisfèric de la Ciutat de Les Arts i Les Ciències es vist de gala, este dijous 23 de maig, per tal d'acollir una nova edició de la NIT de les TELECOMUNICACIONS. És la que fa 26. Una Gala en la qual es premia, es reconeix, el treball de persones, administracions i empreses vinculades al sector.

Davant un recinte ple de gom a gom, la consellera d'Hisenda, Ruth Merino, ha sigut l'encarregada d'obrir la Gala-Sopar de lliurament de Premis de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes, una vetlada a la qual també ha assistit la regidora d'Innovació, Tecnologia i Agenda Digital de l'Ajuntament de València, Paula llobet, i que ha reunit als professionals i a les empreses més rellevants de l'àmbit de les telecomunicacions.

El primer dels premis de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes, el Millor Treball Final de Màster, ha sigut per al jove Álvaro Martín Núñez. L'ha rebut de mans del Rector de la Universitat Politècnica de València, José Esteban Capilla.

El segon dels guardons, el d'Empresa Jove, l'ha guanyat GEOMIC REDES. El Director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació, Héctor Esteban, ha sigut l'encarregat de lliurar-lo. La recollit el Ceo de l'empresa, Miguel Ángel Herrero.

En esta edició, el premi a l'Empressa Rellevant se l'ha emportat KIO NETWORKS. El Director General de la societat, Francisco Javier Jarilla, ha pujat a replegarlo de mans del Secretari del Col·legi Oficial Enginyers de Telecomunicació, Fran Gabiola.

La Nit de les Telecomunicacions Valencianes també ha reconegut, en el seu 26 aniversari, a l'Administració Pública Impulsora de les TIC, les Tecnologíes de la Informació i la Comunicació. El guardó ha sigut per a la Conselleria de Sanitat. El responsable del departament, el conseller Marciano Gómez, l'ha rebut de mans de la consellera d'Hisenda, Ruth Merino.

L'últim premi de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes, el reconeiximent Persona Destacada del Sector, l'ha guanyat Paco Gavilán i li l'ha lliurat el Degà del Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana, Sergio Riolobos.

El rector de la UPV y el Degà del Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana han sigut els encarregats de tancar un acte, al qual també ha asistit un dels fundadors de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes.

Una foto de familia amb tots els premiats ha tancat el lliurament de guardons en una Nit de les Telecomunicacions Valencianes, que ha servit per tal celebrar 26 anys de Telecomunicacions, Civilització i Intel.ligència.