He llegit el seu article en Levante-EMV. Primer que res, crec que està més preocupat per la llengua castellana, que afortunadament no corre cap perill, que per lo que exposa sobre els valencians i el País Valencià. Dit aixó, passe a comentar el seu article.

Comenta que en el 60 del segle passat, dos joves socialistas, els independitistes catalans de postguerra ensinistraren a dos joves socialistas Ciscar i Lerma. No sé que pensar de vosté, si no té memòria o se està fabricant una història nova. Primerament tinc que recordar-li que el País Valencià fa molts anys quan encara no havia vingut al món ja li dien País Valencia, i precisamente aquests dos senyors en companyia de Guerra (socialista) i Abril Martorell, són els causants del nou nom de Comunitat Valenciana, nom que despersonalitza als valencians i al País Valencià.

Parla vostè de la senyera amb franja blava. Si té un poc de cultura històrica sabrà que aquesta bandera sempre a sigut de la ciutat de València i no del País. Acusa als senyors Ciscar i Lerma i precisamente són els que imposaren la bandera amb franja blava per a tot el País, i damunt els que oficialitzaren l´himne de l´Exposició com a himne de la Comunitat.

Segurament se li ha oblidat que el Regne de València formava part amb la Corona d´Aragó i aquesta estava formada per Aragó, Catalunya, Balears i el Regne de Vaència, i que encara que li sàpiga mal els valencians parlem català i amés a més reconegut per totes les universitats del món, i encara que li sàpiga mal els valencians som de cultura catalana, per a que no tinca cap dubte, no som catalans i no pertanyíem ni pertanyen a Catalunya.

Per últim el que sí som imperialistas som els valencians, que quan estaven dirimint si volíen l´autonomia l´any 1932 al 1936, hi hagué una proposta que volia aferir-ne al País Valencià, Terol, Conca, Albacete. Això si que és imperialisme. Ginés González Salmerón. València.