Massa errors, massa contradiccions en la feina dels cossos de seguretat belgues sobretot si conformem d´on venia l´amenaça, de quina envergadura era la realitat de la mateixa. Davant d´un tema tan perillós hi ha que caminar amb peus de plom, hi ha que demostrar al món que l´UE és una unitat d´acció dintre la pluralitat existent i estar sempre preparat per a sortir aviat tots a una en fi de que´ls terroristes sàpien que no sortiran de rossetes, sàpien que seran esclafats en sas pròpies misèries.

Cal passar-se informació dels moviments de tots aquells elements que semblen sospitosos, informació sense embussos, cal que aquells que viatgen a l´UE des de països on la radicalització siga present siguen especialment identificats, cal que tots aquells que siguen ja en Europa tinguen a passar per un nou sistema d´identificació sobretot els que viuen en llocs on es te constància de proclàmes violentes. Cal menejar el cul del seient i estar de seguit a l´aguait fins que susdits terroristes siguen eliminats de la faç de la terra, cal donar castigs exemplars per a que les males herbes no tornen a naixer per cap lloc del món, cal evitar tota provocació capitalista en llocs tan deprimits com on són els huí terroristes, cal respectar-se per igual els que caminen per una vorera i els que van per l´altra, cal d´una vegada pensar amb el cap i no amb els peus i no deixar-se ningú arrossegar per banalitats deixades caure sol per a desestabilitzar la societat mundial, sol creades per a retallar la llibertat que de moment gaudim.

En temes d´aquest indole no cal prendre part d´un o altre bàndol si realment es volen solucianar els problemes, val anar al fons de la questió, val anar a vore i cal temps calcular de qui i perquè surt la provocació, cal mirar els afers socials que són passant arreu del món en la gent, especialment amb la joventut. Algú encara no s´ha donat compter de que si l´atur dels jovents espanyols continua al nivell del present molt prompte hi pot haver un esclafit de dimensions ni calculades, ni desitjades, el temps ens aclarirà el que dic. Joanalfred Climent i Quiles. Castelló de la Ribera.