Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La fusió entre clàssica i flamenc protagonitza el pròxim ´Concert a la Fundació´

L'agrupació valenciana En Clave de Clot oferix divendres 27 d'octubre, a les 20h, un concert que forma part del cicle Concerts a la Fundació, un programa que compta amb la col·laboració de Fundació Eutherpe, el campus a València de Berklee College of Music, el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i Pavasal.

La formació està integrada per Lola Bendicho, violí; Teresa Alamá, violoncel; Enrique Jiménez, cante i guitarra espanyola; Juan Giménez, ball i calaix flamenc; Juan Carlos Martínez, percussió; i Pepe Calatayud, saxofon. Durant l'actuació realitzaran versions pròpies que uniran l'obra de grans compositors com Bach, Bocherini, Vivaldi o Pachelbel amb clàssics del flamenc. D'esta manera, s´aflamencaran algunes joies del barroc musical i es donarà un acompanyament més clàssic a alguns dels estàndards flamencs més coneguts, a més d'introduir altres sons com el jazz llatí.

En Clave de Clot començà la seua trajectòria en 2015, portant la seua música per tota la Comunitat Valenciana. Han actuat en el Festival dels Pinets de Carlet, en les Nits de Juny 2017 de Foios, en Clàssica a la mar de Mareny de Barraquetes, en la Casa de la Cultura de Picassent, en Juliol Musical 2016 del Puig i en l'Auditori de Canet.

Compartir el artículo

stats