Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Unes jornades proposen l´art i l´educació com a eines contra els estereotips i les injustícies socials

La Universitat de València organitza, en el marc de les activitats de la Càtedra Unesco d´Estudis sobre el Desenvolupament, el seminari ´Art i educació contra les injustícies´, del 25 al 27 d´octubre, a l´antiga Escola de Magisteri Montolivet. Coordinades per la professora Amparo Alonso-Sanz, aquestes jornades pretenen sensibilitzar l´alumnat universitari i el professorat respecte de problemàtiques que afecten a col·lectius minoritaris.

El públic al qual s´adreça este seminari és l´estudiantat que es prepara per a ser futurs docents i el professorat en actiu.

Segons assenyala Amparo Alonso-Sanz, l´objectiu és «sensibilitzar-los de cara a la poblemàtica que afecta especialment els col·lectius minoritaris, que encara durant el segle XXI no tenen garantits els seus drets tant al nostre país com fora del mateix».

«Sensibilitzar és per a nosaltres ajudar a prendre consciència d´altres realitats, estimular a través de les visualitats alternatives les ments adormides per uns mitjans de comunicació que manipulen la voluntat del públic, així com afavorir la reflexió per problemàtiques emergents», indica.

Compartir el artículo

stats