Jornada molt interessant la que ens ha deparat el calendari per al cap de setmana vinent. En la partida de la jornada es trobaran dos dels equips que ocupen el liderat del grup en la màxima categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, l´actual campió, Montserrat, i el guanyador del 2014, Quart de les Valls. Una partida per tot l´alt, en la qual es disputarà la privilegiada primera plaça, amb permís del Marquesat A, que també tindrà una interessant partida, ja que jugarà el derbi de la setmana contra el Marquesat B en el carrer de pilota d´Alfarp.

Cal recordar que Quart de les Valls, Marquesat i Montserrat ocupen la primera posició de la taula, empatats a dotze punts, un més que el Foios. Les altres dues partides que completaran la setena jornada també tindran aires de derby, ja que el primer equip del club d´Albuixech rebrà en el seu carrer de pilota als veïns de Massalfassar, en un partida entre equips situats en la zona mitja de la classificació; i el recinte de Meliana acollirà la partida entre el primer equip local, cuer de la taula i el Foios.

Beniparrell i Montserrat, en la competició de juvenils, encapçalen el grup empatats a quinze punts, lluny del Foios, que suma nou punts, i del representants del Marquesat i Meliana, amb sis punts al seu caseller. Ja en la divisió de plata son Borbotó i Faura els qui ocupen la primera plaça dels dos grups de competició. Especial atenció caldrà tindre en la partida entre Borbotó i Albuixech, ja que els de l´Horta Nord es situen segons, a nomes dos punts de l´equip de la pedania de Valencia.