Una nova jornada de frontó parelles Trofeu Diputació de València encara este cap de setmana la seua cinquena jornada que presenta com a partida més interessant la que enfronta al líder de la competició, la parella que formen Pasqual i Moro per la Pobla de Vallbona, que en aquest cas hauran de mesurar les possibilitats de l´equip de Museros, que formen Enrique i Lemay. És programa esta partida per al diumenge a les 12.00 al frontó Baró de Xest.

Els de Museros són els cinquens classificats i han d´estar alerta per no quedar fora de les semis. La jornada, no obstant, arrancarà esta mateixa vesprada al frontó d´Almussafes, on a partir de les 20.00 hores, la formació local, composada per Dani i Luis rebrà a l´equip de Moixent, pel que s´alineen Jose i Jaume. Es tracta d´un duel de necessitats, ja que, els locals aconseguien el seus primers punts en la passada jornada, mentre que els visitants, encara no han pogut sumar cap punt. La tercera partida de la jornada és la que és disputarà en els frontons de Quart de Poblet, en la jornada també del diumenge, en este cas a les 11.00 hores, enfrontant la formació local a la d´Almenara.

Els de casa arriben tocats a este envit, Adrián patia una lesió el passat cap de setmana que no sap si el permetrà jugar o tindrà que tirar mà d´algún jugador de categories inferiors, per acompanyar en esta ocasió a Arcusa II. Per Almenara jugaran com és habitual Ximo i Fran,i en joc, ni més ni menys que la tercera i quarta posició.